Kapcsolat

  Ventil Machine

Nr. inreg. Reg. Comertului: j30/398/2001

CIF: R14210940

Székhely: Szatmárnémeti, Careiului utca 164. szám, 440187, Szatmár megye, Románia

Tel / fax: +40-261-839-765
Mobil: +40-728-330-920

E-mail: office@ventil-machine.ro

Website: www.ventil-machine.ro
   

Hírek

 
 
 
   


Cégünkről


A fém-, fa-, és kompozit anyagok csiszolásakor valamint megmunkálása során keletkező por és füst különösen veszélyes lehet emberre, gépre egyaránt. A munkaterület tiszta levegőjére vonatkozó hatályos jogszabályoknak megfelelően az ilyen veszélyes tartalmat el kell távolítani a belélegezhető levegőből, ezzel megakadályozva hogy az kifejthesse káros hatását az emberi szervezetre illetve a gépekre. A Ventilveneta elszívó-, és szűrőrendszereket ilyesféle folyamatok elvégzésere tervezték, amelyek már több mint 20 éve elérhetőek az európai piacokon, többek között Olaszországban, Romániában, Csehországban, valamint hazánkban is. Különböző féle típusú szűrőrendszerek, illetve elszívó rendszerek tervezésével, megépítésével, és forgalmazásával foglalkozunk.

A berendezések tervezése során az elsõdleges szempont, hogy a megtisztított levegő újra visszakerülhessen arra a területre, ahonnan az elszívás történt, így a hő nem vész el, mellyel a fûtési szezonban jelentõs költségmegtakarítást érhetünk el.

Termékeink ún. modul szerkezetek, ami azt jelenti, hogy lehetõvé teszik a szükség szerinti összeállítást, a modulok utánvételét technológia módosításakor. A berendezésekhez széles választékban biztosítunk tartozékokat, kiegészítõket és megfelelő szakértelmet.

Cégünk által forgalmazott elszívó rendszerek kivétel nélkül bevizsgált termékek és CE minõsítéssel rendelkeznek. 

Technológia


Cégünk folyamatosan befektet új nyilvántartási technologiák alkalmazására és inovativ rendszerek bevezetésére.

Jelenleg cégünk kifejlesztett egy korszerű átfogó ügyviteli rendszert a vevők megrendeléseinek nyilvántartására, az alábbiak szerint:
  • a megrendelt termék tervezése CAD rendszer és adatbázis felhasználásával.

  • - MRP rendszer alkalmazása a következő fázisok biztosítására: anyagbeszerzés, termelés, raktár kezelés – beszerelés – eladás utáni nyilvántartás.

SC Ventil Machine SRL
+40-261-839-765  •  office@ventil-machine.ro
Satu Mare  •  Romania
FŐOLDAL   |    TERMÉKEK   |   PORTOFOLIÓ   |   HÍREK   |   KAPCSOLAT

www.ventil-machine.ro  ©  2012 - Minden jog fenntartva